Přihlášení přes Seznam

Přihlášení přes Seznam

Zapomněli jste někdy heslo?

Od 28. 2. 2022 u nás již nebude potřeba, protože přinášíme službu "Přihlášení přes Seznam", pomocí které se u nás budete moct přihlašovat pouze pomocí svého Seznam účtu bez potřeby zadávat svůj email a heslo. 

prihlaseni-pres-seznam-oauth.png

 

Výhody přihlášení přes Seznam

  • Rychlé přihlášení. 
    • Přihlášení trvá jen chvilku a stačí k tomu pár kliků.
  • Nemusíte si pamatovat jméno a heslo.
    • O ověření se postará sám Seznam, který nám řekne, že jste to Vy
  • Bezpečné přihlášení. 
    • Veškerá komunikace se službou je šifrovaná, heslo je pořád uložené u Seznamu.

Jak jej zapnout?

Podmínkou je mít emailový účet u Seznamu a v ELITE Date v tuto chvíli pro přihlášení ten samý používat. Jedná se o emaily z domén:

  • seznam.cz
  • email.cz
  • post.cz
  • firmy.cz
  • spoluzaci.cz
  • stream.cz

Dále je potřeba se přes Seznam přihlásit a propojit si svůj ELITE Date účet: 

Pokud nejste právě přihlášeni: 

  • Na stránce přihlášení klikněte na nové červené tlačítko "Přihlásit se přes Seznam"
    Prihlaseni přes Seznam OAuth
  • přihlašte se přes Seznam
    Přihlášení na Seznam účet
  • následně přes stávající účet ELITE Date
  • potvrďte propojení svého účtu

Pokud jste právě přihlášeni:

  • Jděte to nastavení svého účtu a v sekci Propojené účty v části Seznam klikněte na tlačítko "Propojit účty"
    Seznam - propojení účtu
  • Poté budete přesměrování na přihlašovací stránku Seznamu, kde se přihlašte
  • následně potvrďte propojení účtu.

Pokud si účty propojím, musím se už vždy hlásit pouze přes Seznam?

  • Ne, i když budete mít účty propojené, můžete si vybrat - buď se hlásit prostřednictvím Seznamu, nebo "postartu" jménem a heslem.

Přejeme příjemné a bezpečné seznamování :)

 


Podobné články

Nechci dostávat newslettery, co pro to mám udělat?

Pokud nechcete, abychom vám zasílali newslettery, změňte si nastavení svého účtu. Po přihlášení do svého profilu si můžete v záložce Můj účet – Změna údajů – část Soukromé - Newsletter zasílání newsletterů pozastavit. Pokud se v průběhu vaší registrace rozhodnete pro opětovné zasílání našich emailů, stačí změnit tlačítko NE na tlačítko ANO. Veškeré změny je nutno potvrdit stiskem tlačítka Uložit.

Na ELITE Date se nemusíte obávat podvodných praktik! Jsme féroví!

Zajisté jste už slyšeli o podvodných praktikách na některých internetových seznamkách. Možná už jste se stali také jejich obětí. Na ELITE Date je tomu jinak. Podívejte se, jak!

Co dělat, když vidím fotografie ostatních uživatelů rozmazaně?

Pokud vidíte fotografie ostatních uživatelů rozmazaně, znamená to, že máte aktivované pouze základní členství. Pro to, abyste mohli plně využívat všech funkcí, které prémiová seznamka ELITE Date svým uživatelům nabízí, musíte získat prémiové členství.  Díky němu budete vidět všechny fotografie vašich potenciálních partnerů ostře, budete je moci oslovit a následně s nimi komunikovat přes zprávy. Jedině tak máte možnost seznámit se s partnerem, který vás zaujal!

Jak často chodí upozornění na nové zprávy?

Pokud nechcete, abychom vám zasílali jakékoliv informace, změňte si nastavení svého účtu. Perioda pro zasílání informací o nově příchozích zprávách od ostatních uživatelů, návrhů partnerů nebo informací o tom, kdo si zobrazil váš profil, záleží jen na vás. Po přihlášení do svého si účtu si můžete v záložce Můj účet – Nastavení  – Emailová upozornění navolit, zda chcete zasílat zprávy okamžitě, jednou denně, jednou týdně nebo nikdy.

Změna hesla

Změnu hesla můžete provést po přihlášení do vašeho profilu v záložce Můj účet – Nastavení – Změna hesla. Jednoduše zadáte vaše nové heslo, potvrdíte ho a kliknete na tlačítko Změnit.

Jak mohu zrušit své členství na prémiové seznamce?

Své členství na prémiové seznamce můžete zrušit ve svém vlastním profilu, v záložce Můj účet – Nastavení – Odstranění účtu. Vyplňte důvod mazání profilu a do potvrzovacího slova napište slovo smazat. Smazání pak potvrďte tlačítkem Smazat. Druhou variantou je, že napíšete našim administrátorkám na info@elitedate.cz a ty provedou zrušení vašeho profilu za vás.

Nejnovější články