Co znamenají jednotlivé ikony / funkce na profilu?

Co znamenají jednotlivé ikony / funkce na profilu?

 Co znamenaji jednotlive ikony a funkce na profilu.jpg


SMAJLÍK - ZAUJAL / ZAUJALA JSI MNE


Po kliknutí na smajlíka v uživatelském profilu přijde partnerovi / partnerce automatická zpráva s textem: „Zaujal jsi mne“ / „Zaujala jsi mne“.  

Tuto funkci můžete využít ve chvíli, kdy ještě nemáte uhrazené prémiové členství a chcete dát někomu na vědomí, že se Vám líbí. Dále ji můžete použít v případě, že netušíte, jak zahájit prvotní komunikaci. Někdy je totiž mnohem snažší poslat partnerovi / partnerce smajlíka než napsat nějakou osobní zprávu osobě, kterou ještě neznáte.

Kliknutí na smajlíka doporučujeme doplnit i o odpovědi na otázky, které uživatelé na konci svého profilu mají. Nebo o klasickou osobní zprávu, kterou pošlete přes ikonu Obálky. Osobní komunikace je vždy žádanější, než pouhé sdělení, že Vás někdo zaujal.

OBÁLKA – NAPSAT ZPRÁVU

Abyste mohli na ELITE Date s uživateli komunikovat, je zapotřebí, abyste si nejprve aktivovali prémiové členství. Poté už Vám nebude ve čtení a psaní zpráv nic bránit.

Ikona Obálky Vám umožní napsat / poslat zprávu tomu, kdo Vás na seznamce zaujal. Zpráva se píše úplně na konci obrazovky v řádce „Začněte psát zde.“. Napsaná zpráva se pak odesílá klávesou Enter na klávesnici nebo obálkou na konci řádky. Odeslaná zpráva se Vám zobrazí v pravé polovině obrazovky. Bude u ní uveden datum a čas odeslání.

Pokud Vám na Vaši zprávu uživatel / uživatelka odpoví, odpověď najdete v záložce Zprávy. Zpráva od uživatele / uživatelky se Vám zařadí pod Vaši zprávu. Jednotlivé zprávy budou graficky odlišeny, abyste se ve společné komunikaci dobře vyznali.

Pokud si píšete s více uživateli, jednotlivé komunikace si zobrazíte kliknutí na vybraného uživatele / uživatelku v levém sloupci v záložce Zprávy. Komunikace se Vám pak rozbalí do pravé poloviny obrazovky.

ČERVENÝ KŘÍŽEK – NEZOBRAZOVAT / IGNOROVAT

Pokud kliknete na červený křížek umístěný napravo od fotografie vybraného uživatele, dojde k tomu, že se Vám tento uživatel přestane v nabídce partnerů zobrazovat. Na funkci „Nezobrazovat / Ignorovat“ klikejte s rozmyslem. Pokud nebudete znát URL adresu profilu dotyčného uživatele, nebudete už ho moci do nabídky vrátit.

Co znamenaji jednotlive ikony a funkce na profilu 3.jpg

NAHLÁSIT ZÁVADNÝ PROFIL / NAHLÁSIT UŽIVATELE

Pokud na seznamce najdete nějaký profil, který je v rozporu s Obchodními podmínkami, nahlaste nám ho přes toto tlačítko. Je umístěné pod fotografií dotyčného uživatele / uživatelky nebo v záložce Zprávy pod třemi tečkami.

Hlášení je vždy anonymní, protistrana se o něm nedozví. Tato funkce slouží k nahlášení uživatelů, kteří nehledají vážný vztah, nýbrž sex nebo flirt, uživatelů, kteří jednají vulgárně, nabízí své služby namísto seznamování, mají v profilu fotografie neodpovídající skutečné podobě, atd. Po kliknutí na toto tlačítko vždy uveďte důvod, proč uživatele / uživatelku nahlašujete. Vaším hlášením se budeme zabývat.

 

Co znamenaji jednotlive ikony a funkce na profilu 2.jpg


BLOKOVAT UŽIVATELE

Pokud si nechcete s nějakým uživatelem / uživatelkou nadále dopisovat, můžete si příjem zpráv z jeho / jejího profilu zablokovat. Blokace uživatele se provádí v záložce Zprávy. V levém sloupci si zvolte, koho chcete zablokovat. Vedle jeho jména  a datumu klikněte na tři tečky. Rozbalí se Vám nabídka dalších funkcí. Vyberte možnost Blokovat uživatele. Žádná další zpráva už Vám pak na profil od tohoto uživatele / této uživatelky nepřijde. Uživatel se o blokaci profilu nedozví. Blokovaný uživatel se Vám zobrazí v přehledu osob, se kterými jste si psali, šedě zabarvený. Jeho jméno bude přeškrtnuté.

Blokace profilu neovlivňuje to, zda uživatele na seznamce ještě uvidíte nebo nikoliv. Pokud nechcete uživatele nadále zobrazovat v nabídkách k seznamování, klikněte ještě na ikonu červeného křížku – Nezobrazovat (napravo od profilové fotografie).

SMAZAT KONVERZACI

Chcete-li smazat konverzaci s nějakým uživatelem / uživatelkou, postupujte takto: V záložce Zprávy si zvolte v levém sloupci, koho chcete z přehledu komunikací vymazat. Vedle jména a datumu máte tři tečky. Kliknutím na ně se Vám rozbalí nabídka dalších funkcí. Vyberte možnost Smazat konverzaci. Komunikaci si smažete vždy pouze na svém profilu. Na profilu protistrany komunikace i nadále zůstává. Po smazání konverzace už není možné Vaši společnou komunikaci obnovit.


Podobné články

Co dělat, když vidím fotografie ostatních uživatelů rozmazaně?

Pokud vidíte fotografie ostatních uživatelů rozmazaně, znamená to, že máte aktivované pouze základní členství. Pro to, abyste mohli plně využívat všech funkcí, které prémiová seznamka ELITE Date svým uživatelům nabízí, musíte získat prémiové členství.  Díky němu budete vidět všechny fotografie vašich potenciálních partnerů ostře, budete je moci oslovit a následně s nimi komunikovat přes zprávy. Jedině tak máte možnost seznámit se s partnerem, který vás zaujal!

Jaké funkce nabízí základní členství?

Základní členství je určeno pro osoby, které chtějí vyzkoušet, jak naše prémiová seznamka funguje. Máte možnost zjistit, kolik uživatelů od kterého pohlaví je u nás zaregistrováno, zda se mezi novými či navrhovanými partnery nachází někdo, koho byste chtěli kontaktovat a blíže poznat. Nevýhodou základního členství je to, že vidíte u všech partnerů rozmazanou profilovou fotografii a nemáte možnost danou osobu oslovit. Proto, abyste mohli využívat všech funkcí naší prémiové seznamky, je zapotřebí získat prémiové členství.

Kde mohu změnit údaje, které jsem při registraci vyplnil?

Své osobní údaje, zájmy, záliby, preference, informace o vašem vzhledu, životních hodnotách či otázkách na vaše partnery můžete jednoduše změnit po přihlášení do svého profilu v záložce Můj účet – Změna údajů. V záložce Změna údajů můžete změnit i váš email. Další možnost, jak můžete změnit údaje ve svém profilu, naleznete v záložce Můj účet - Profil - Změnit.

Proč mi chodí návrhy partnerů, kteří neodpovídají mým požadavkům?

Návrhy partnerů, které vám chodí do zpráv na váš email, jsou generovány automaticky podle shody výsledků vašeho osobnostního testu. Pokud si chcete stanovit vlastní kritéria výběru partnera, učiňte tak po přihlášení do svého profilu v záložce Můj účet – Nastavení - Emailová upozornění - O partnerovi, který.... Zde si můžete navolit kromě věku, dosaženého vzdělání, výšky, zda je daný partner kuřák či nekuřák  i místo, odkud daný partner pochází. Nezapomeňte zadané údaje uložit pomocí zeleného tlačítka ZMĚNIT.

Obnovení zapomenutého hesla

Zapomněli jste své heslo? Klikněte na "Přihlášení pro členy" - http://www.elitedate.cz/prihlaseni, poté na "Zapomněli jste heslo?". Do vaší emailové schránky vám přijde zpráva, v níž naleznete odkaz na změnu hesla. Zadáte nové heslo a ještě jednou heslo potvrdíte. Následně už se budete moci přihlásit do svého profilu pomocí změněného hesla.

Jak mohu zrušit své členství na prémiové seznamce?

Své členství na prémiové seznamce můžete zrušit ve svém vlastním profilu, v záložce Můj účet – Nastavení – Odstranění účtu. Vyplňte důvod mazání profilu a do potvrzovacího slova napište slovo smazat. Smazání pak potvrďte tlačítkem Smazat. Druhou variantou je, že napíšete našim administrátorkám na info@elitedate.cz a ty provedou zrušení vašeho profilu za vás.